25.7.08

Μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Το νεαρό κορίτσι κοιτώντας το πάτωμα έκλαιγε με λυγμούς, ο νεαρός δίπλα της φαίνονταν πιο ψύχραιμος. Ο Κάππα τους κοίταζε χωρίς να λέει λέξη, η σιωπή, όμως, δεν μπορούσε να οδηγήσει πουθενά.

-Πάλι τα ίδια, είπε ο Κάππα, πού θα πάει αυτή η ιστορία;
-Συγγνώμη κύριε Κάππα, είπε ο νέος.
-Είναι η τρίτη φορά που ζητάς συγγνώμη για τον ίδιο λόγο, νομίζω ότι το ΄χεις παρακάνει.
-Ήταν ατύχημα, δεν το ΄θελα.
-Για τρίτη φορά και ατύχημα, λίγο κουφό μου φαίνεται.
-Τότε τι μπορεί να είναι; είπε χαμηλώνοντας το κεφάλι ο νέος.
-Θα το έλεγα αδιαφορία, ερασιτεχνισμό ή ότι είσαι ακόμα και γκαβός. Τόσες φορές σας έχω εξηγήσει πώς να γαμιέστε και είναι η τρίτη φορά που μου την φέρνεις γκαστρωμένη. Φυσικά έχει και αυτή τις ευθύνες της.
-Εγώ τι φταίω κύριε Κάππα, αυτός δεν τραβιέται όταν πρέπει.
-Μην βγάζεις απ' έξω την ουρά σου μουσίτσα, οι ευθύνες βαραίνουν και σένα, σας τα έχω εξηγήσει τόσες φορές, και να πάλι το αποτέλεσμα.
Σιωπή πάλι έπεσε, βαριά σιωπή, η ατμόσφαιρα μύριζε ιδρωτίλα και ξινισμένο γάλα. Ο Κάππα έβγαλε ένα μαντήλι από την κωλότσεπη και σκούπισε το ιδρωμένο του κούτελο, έπρεπε κάτι να κάνει, έπρεπε να πάρει αποφάσεις, δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος μπροστά τους,
-Λοιπόν, ακούστε με, θα τηλεφωνήσω στον δικό μου, όπως και τις άλλες φορές δηλαδή. Όλα θα κανονιστούν όπως πρέπει.
-Δεν έχουμε λεφτά κύριε Κάππα.
-Μη σε απασχολεί αυτό, θα τα βάλω εγω, ξέφραξα χθες τα λούκια στο μπάνιο μιας κυρίας και μου χρωστάει κάποια λεφτά.
-Είστε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είπε η νεαρή.
-Αφήστε τον κόσμο ήσυχο, και ακούστε για τελευταία φορά αυτά που σας έχω ξαναπεί τόσες φορές και δεν τα εφαρμόσατε, έχω αρχίσει να αμφιβάλω για τα μυαλά σας.
-Υπόσχομαι ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα μας τα πεις, την επομένη φορά θα τα εφαρμόσουμε κατά γράμμα, είπε ο νέος.
-Την επόμενη φορά που θα ξανάρθετε σε αυτή την κατάσταση θα σας πετάξω εξω, είπε με αυστηρό ύφος ο Κάππα.
-Πόσες φορές δεν σας είπα ότι παίρνοντας τα σωστά μέτρα αποφεύγουμε κάποιες δυσάρεστες συνέπειες; Εσένα, Πελαγία, πόσες φορές δεν σου είπα ότι οι γυναίκες δυο πράγματα πρέπει να φοβούνται, την κακή φήμη και την εγκυμοσύνη. Για το πρώτο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, αλλά για το δεύτερο έχεις ευθύνες. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι γυναίκες γκαστρώνονται από την ηλιθιότητα του άντρα. Σου έχω αποδείξει τόσες φορές, εξηγώντας σου ότι είναι πανεύκολο να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Τέλος πάντων, ας συνοψίσουμε επαναλαμβάνοντας ακόμα μια φορά ότι έχουμε πει τόσες και τόσες άλλες φορές.
-Έχουμε τα αυτιά μας ορθάνοικτα
-Σκατά, ακούτε λοιπόν, ο άντρας με τη σκέψη ή με την θέα μιας γυναίκας έρχεται στην κατάσταση που είναι απαραίτητη για την ερωτική πράξη, το αίμα, το μυαλό, ο μυς, κάνουν το πουλί του να πρήζεται και να σκληραίνει, κοινώς καυλώνει δηλαδή. Έτσι αν θέλουν και οι δυο παίρνουν αμέσως θέση. Το πουλί του άντρα ωθείται και εφαρμόζεται στον κόλπο της γυναίκας, το καταλάβατε μέχρι τώρα;
-Μάλιστα.
-Ωραία, έτσι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και φυσικά λόγω της αμοιβαίας τριβής των δυο συντρόφων, το σπέρμα προετοιμάζεται και μπαίνει στη διαδικασία της εκτόξευσης. Η εκτόξευση επιτυγχάνεται ταυτόχρονα με το απόγειο της απόλαυσης. Μπήκαμε πλέον στη φάση που το ζωτικό υγρό είναι στην διάθεση της φύσης να κυλήσει και να χυθεί. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο σωστός εραστής αποσύρει το πουλί του από τη φωλιά της ερωμένης του ή ακόμα καλύτερα το χέρι της ερωμένης με απαλές κινήσεις καταφέρει να ολοκληρώσει την εκσπερμάτιση εκτός της ζώνης κινδύνου. Δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης υπό αυτές τις συνθήκες. Μονάχα ο άντρας, ο βλάκας, ο ζωώδης, σπρώχνει αντίθετα μέχρι το βάθος του κόλπου και εκεί ψεκάζει ανεξέλεγκτα. Αυτός είναι άξιος της μοίρας του. Κακό του κεφαλιού της γυναίκας που έχει επιλέξει ένα τέτοιο βλήμα για εραστή.
-Αυτή τη φορά είσαστε πολύ κατατοπιστικός κύριε Κάππα.
-Και τις άλλες φορές ακριβώς τα ίδια σας είπα, αλλά όπως αποδείχτηκε το κάτω κεφάλι φάνηκε να υπερισχύει του πάνω. Αυτή την πρακτική την έχω επαληθεύσει πάνω από εκατό φορές και μονάχα μια φορά απέτυχε.
-Ευχαριστούμε για τη διδασκαλία κύριε Κάππα.
-Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί αύριο σας περιμένει μια δύσκολη μέρα. Πελαγία, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η μητέρα σου είναι μόνη στο σπίτι ή με τον σύζυγό της;
-Όχι, μπαμπά, είναι μόνη της και μου είπε ότι σε περιμένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι....

Ο Κάππα άναψε ένα τσιγάρο, κοίταξε τους δυο νέους που έφευγαν και ετοιμάσθηκε να πάει και ΄κείνος στο ραντεβού του.. Όπως έκλεινε την πόρτα, του ήρθε στο μυαλό η μια και μοναδική φορά που δεν πρόλαβε να τραβηχτεί, του είχε σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: