19.2.11

Ταβέρνα - Φαλλός - Επανάσταση - Καληνύχτα

Χθες το βράδυ , καθώς τα πίναμε στην ταβέρνα της κυρά Αντιγόνης, μια καλόχυμη κοπέλα σημαντικό μέλος της παρέας, βλέποντας με βυθισμένο στις σκέψεις μου , με ρώτησε:
-Τρέχει κάτι  πουλάκι μου;
Και έτσι,  επειδή τα μυστικά διαβρώνουν μια παρέα, αφού ανέβηκα σε μία καρέκλα  , είπα τα παρακάτω :
   
«Φίλοι μου ,μετά από πολλή και βαθειά σκέψη έβγαλα το συμπέρασμα  ότι : Ο φαλλός εκτός από σύμβολο γονιμότητας , θα πρέπει να μετατραπεί σε   αποτελεσματικό  επαναστατικό εργαλείο στα πλαίσια ενός μαζικού ριζοσπαστικού απελευθερωτικού κινήματος που θα εκδηλωθεί οργανωμένα σε συνθήκες κοινωνικής καταδυνάστευσης εκ μέρους της πολιτικής μπουρζουαζίας. ‘Άλλωστε ,δεν είναι τυχαία η χρήση του πολιορκητικού κριού κατά την διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων  , κυρίως εκπορθήσεων απόρθητων κάστρων – φρουρίων κ.λ.π.  , που συνέβησαν στο εγγύς ιστορικό παρελθόν.
Με λίγα λόγια , ο φαλλός θα πρέπει να αποτελέσει τον φόβο και τον τρόμο,  το κακό όνειρο , το αγκάθι στα πλευρά , το παλούκι στα πισινά   των σύγχρονων πολιτικών φελλών που πατρονάρουν ανάλγητα τις ζωές των υπόλοιπων, δηλαδή των πολλών.
ΠΡΟΣΟΧΗ  : Αν όλα τα παραπάνω τα σκεφτείτε και τα αναλύσετε με την στενή τρέχουσα έννοια του όρου, είναι βέβαιο ότι : το αποτέλεσμα της σκέψης σας θα περιοριστεί   ή ακόμη χειρότερα θα εγκλωβιστεί  στη γνωστή ερωτική πεπατημένη . Άρα θα βρίσκεστε στο ίδιο σημείο απ’  όπου ξεκινήσατε. Αν αυτό σας ικανοποιεί είναι φυσικά δικαίωμα σας.»

Μόλις τελείωσα συνέβησαν τα εξής:

Τα αγόρια της παρέας βούρκωσαν .
Τα κορίτσια της παρέας μειδίασαν με νόημα, κοιτάζοντας η μία την άλλη .
Απ’ τα διπλανά τραπέζια ακούστηκε ένα ακαθόριστο μουρμουρητό.
Η κυρά Αντιγόνη κλώτσησε μια καρέκλα με άρπαξε και με πέταξε έξω ,  στη βροχή.
Καβάλησα τη βέσπα , γύρισα σπίτι  μούσκεμα, άλλαξα ρούχα και έπεσα για ύπνο.

Συμπέρασμα : Η επανάσταση για να γίνει χρειάζεται ώριμους ανθρώπους.

                                                               
                                                       Ακολουθεί σχετικό βίντεο 


Δεν υπάρχουν σχόλια: