30.4.11

Το ρεπορτάζ

                                                                         Τα αλάνια

Στις 3:15 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ένας   μεσήλικας άντρας – γνωστός όπως λέγεται για την αντεξουσιαστική του δράση - που διαμένει περιστασιακά σε στοά της  πλατείας  Τσεπεκλένη, επιτέθηκε ουρλιάζοντας ακατανόητες φράσεις  με γκλίτσα  και χτύπησε έναν άντρα που αγόραζε τσιγάρα σε παρακείμενο  περίπτερο. Όπως είπε μία ιερόδουλη – δεν θα  αποκαλύψω το όνομα της για ευνόητους λόγους- που έκανε πιάτσα εκείνη την ώρα στην πλατεία, ο δράστης πετάχτηκε μέσα απ’ το σκοτάδι  και τον χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι με μία γκλίτσα. Η φίλη  του ατόμου που δεχόταν την επίθεση κατέβηκε έκπληκτη από το αμάξι με το μισοφόρι να βοηθήσει τον φίλο  της . Δέχτηκε κι αυτή με τη σειρά της  ισχυρά κτυπήματα με την γκλίτσα.Το θύμα της επίθεσης αφού συνήλθε από το σοκ ,επιχείρησε να τραβήξει μπουλονόκλειδο από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου  αλλά ο δράστης τον ακινητοποίησε ρίχνοντας του  μερικές γρήγορες μπουνιές στη μούρη. 
Το θύμα αφού σηκώθηκε με χίλια ζόρια , παραπατώντας  απομακρύνθηκε  για λίγο από το σημείο , επέστρεψε  λίγη ώρα μετά φουρκισμένος (προφανώς τα 'θελε ο κώλος του). Κατέβηκε  από το αυτοκίνητο κρατώντας μία ποιμενική ράβδο γεμάτη  σκληρούς ρόζους και βγάζοντας σπίθες απ’ τα μάτια προσπάθησε να ξιφουλκήσει τον θύτη.  Όμως, πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει  την ποιμενική ράβδο δέχτηκε με την γκλίτσα ένα φαλτσαριστό κτύπημα στο σβέρκο και έπεσε ξερός καταμεσής του δρόμου, σύμφωνα με την μαρτυρία αξιοσέβαστου  θαμώνα νυχτερινού καφενείου της πλατείας Τσεπεκλένη. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ,το θύμα  αιμόφυρτο μεταφέρθηκε βογκώντας σαν πληγωμένο ζώο  με άγνωστο Ι.Χ. αυτοκίνητο σε πολύ γνωστό  νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής  .

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το θύμα του περιστατικού έφερε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο κι αιμορραγούσε άσχημα, ενώ η φίλη του έφερε τυφλά χτυπήματα στα χέρια, στην κοιλιά και στα μαλακά . Κατά διαβολική σύμπτωση εκείνη την ώρα έπεσε το ηλεκτρικό ρεύμα στο νοσοκομείο .Οι γεννήτριες δυστυχώς δεν δούλεψαν. Όταν επανήλθε το φως  μετά από λίγη ώρα, οι γιατροί βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα . Μετά από καταγγελία της φίλης του θύματος οι γιατροί πιάστηκαν στα πράσα  για φακελάκι, με μάρτυρες κατηγορίας τον θύτη  που χτύπησε την ίδια και τον φίλο της, την ιερόδουλη και τον περιπτερά.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Χρήστος Ανέστης κοιτάζοντας λοξά τις  κάμερες της τηλεόρασης διέταξε οργισμένος επείγουσα ΕΔΕ δηλώνοντας : «Εάν αποδειχθεί ότι τα μάγκωσαν , είμαι αποφασισμένος να τους συντρίψω. Τέρμα τα αστεία ».Συμπέρασμα : ‘Οποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: