28.7.11

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ , ΘΑΝΑΤΟΣ !


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ! Τις τελευταίες μέρες , εκτός από τα διάφορα μνημόνια και τον ΓΑΠ , κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσα μας ακόμη ένας δημόσιος κίνδυνος. Ονομάζεται το κουνούπι του δυτικού Νείλου ! Τσιμπάει παντού! Μην εκθέτετε στις ορέξεις του ευαίσθητα σημεία του σώματος (βλέπε φωτ.). Ψεκάστε και Ψεκαστείτε ! Μην ολιγωρείτε !

Υποσημείωση : Ένας γνωστός μου ναυαγοσώστης ο Βελισάριος  Καρβούνης ,  με πληροφόρησε αργά εχτές το βράδυ ότι το εν λόγω κουνούπι έκανε την εμφάνιση του στην γνωστή και πολύβουη παραλία του Καρτερού, δίπλα στα ΚΑΟΑ. Ευτυχώς για τους αμέριμνους λουόμενους , απλώς έκανε μια χαμηλή πτήση – διέλευση  πάνω απ’ τα κεφάλια τους, δίχως ευτυχώς να πλήξει κάποιον απ’ αυτούς με το φονικό κεντρί του . Το κουνούπι αναπτύσσοντας ταχύτητα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από τις τοπικές αρχές υπεύθυνες για το παραπάνω συμβάν θεωρήθηκαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ που δεν προνόησαν να περιφρουρήσουν αποτελεσματικά τη δεδομένη παραλία , με αποτέλεσμα ο τοπικός τουρισμός να υποστεί ακόμη ένα σοβαρότατο πλήγμα.

Δεν κάνω πλάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: